Appareils et accessoires
Turmeric Chicken Soup
Prép. 10min
Total 50min
5 portions
Ingrédients
Blanched Vegetables and Vermicelli
-
water1500 g
-
mung bean sprouts100 g
-
85 g cellophane noodles, (glass noodles)rice vermicelli85 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
Turmeric Chicken Soup
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
salt adjust to taste1 ½ tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves5
-
lime cut in wedges2
-
Chinese celery chopped, to garnish1 sprig
-
crispy fried shallots to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1104 mg
Protides
41 g
Calories
3225 kJ /
771 kcal
Lipides
49 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Culinary Heritage
9 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
No ratings
Browned chicken mince
20 min
Creamy potato mash
30 min
Hainanese chicken and rice
1 h 50 min
Cooking White Rice
25 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Egg and Onion
25 min