Appareils et accessoires
Chicken stock paste
Prép. 20min
Total 45min
1 Complete Recipe
Ingrédients
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete Recipe
Protides
58 g
Calories
2714 kJ /
649 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Salted caramel ice cream
14 Std.
Barbecue Onions (500 g)
45 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Sambal Belacan
10 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Minced raw meat
35 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Nut paste
10 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Chocolate ice cream
12 Std.