Versions compatibles
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Infos nut.
- par 1 Complete recipe
- Calories
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Protides
- 7.3 g
- Glucides
- 13.2 g
- Lipides
- 32.6 g
- Graisses saturées
- 4.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1651.4 mg
Recettes alternatives
Curry laksa
45 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 Std. 5 Min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Pork and prawn dumplings
55min
Okonomiyaki
30 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min