Angel cake
TM6 TM5

Angel cake

4.4 (28 évaluations )

Ingrédients

Angel cake

  • 125 g self-raising flour
  • 220 g icing sugar (see Tips)
  • 12 egg whites (approx. 400 g)
  • ¼ tsp salt
  • 1 ½ tsp cream of tartar

Vanilla mascarpone cream and assembly

  • 250 g mascarpone cheese, softened and cut into pieces
  • 500 g pouring (whipping) cream, chilled
  • 30 - 40 g icing sugar (see Tips)
  • 500 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (3-4 mm)
  • fresh mint leaves, for decorating

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1510.3 kJ / 359.6 kcal
Protides
8.4 g
Glucides
32 g
Lipides
22.5 g
Graisses saturées
14.4 g
Fibre
1.3 g
Sodium
268.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives