Appareils et accessoires
Mango cheesecake
Prép. 20min
Total 6h 35min
12 slices
Ingrédients
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
182 mg
Protides
7.8 g
Calories
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Lipides
41 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
20.2 g
Glucides
20.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Naturally Sweet
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Banana bread
1h 50min
Custard
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Steamed coconut custards
45min
Chocolate and nut biscuits
55min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Mixed berry clafoutis
40min
Raspberry and lemon flan
1h
Classic lemon tart
3h 10min