Appareils et accessoires
Cheesecake with meringue topping
Prép. 15min
Total 3h 30min
24 portions
Ingrédients
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
143.6 mg
Protides
7.2 g
Calories
1122.2 kJ /
267.2 kcal
Lipides
15 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
27.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Desserts
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Lemon meringue pie
3h
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Black forest pudding
1h 15min
Chewy pistachio biscuits
45min
Chocolate raspberry puddings
40min
Raspberry and lemon flan
1h
Brioche slice with crumble
2h
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate brownie trifle
6h