Versions compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Protides
- 12.5 g
- Glucides
- 124.1 g
- Lipides
- 65 g
- Graisses saturées
- 44.8 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 1160.2 mg
Recettes alternatives
Cream of Lotus
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3小时 20 分钟
Vegan parmesan shards
3h 55min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24óra 40p
Pandan chiffon cake
5h 15 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Chocolate sourdough pudding
1 Std. 30 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Basic kimchi
144 Std. 20 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min