Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 6 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 594 mg
Recettes alternatives
Grisons Barley Soup
55min
Savoury Crayfish Éclairs
1 Std. 20 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Ukrainian dressed herrings
1u.
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1u. 15min
Pisco Sour
10 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5 min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Scallops with pea purée
25min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min