Versions compatibles
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Chicken with Peppers
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Egg white omelette
35 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min