![Fragrant Asian fish parcels Fragrant Asian fish parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26D77A5B-CF38-4C95-8FDE-C0A00F7775DC/Derivates/88957396-12a2-402a-a281-646df0961b03.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 6 portions
- Calories
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protides
- 155.4 g
- Glucides
- 173.3 g
- Lipides
- 68.1 g
- Graisses saturées
- 11.7 g
- Fibre
- 24.3 g
- Sodium
- 2325.9 mg
Recettes alternatives
Curry laksa
45min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Gado gado
1h
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40p
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min