Appareils et accessoires
Kung Pao chicken
Prép. 20min
Total 1h 30min
2 portions
Ingrédients
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
1804 mg
Protides
102.5 g
Calories
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Lipides
60.5 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
13.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fakeaway favourites
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
1h
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Mapo tofu
15min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Taiwanese three cup chicken
20min
Ginger sesame oil chicken
25min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min