Appareils et accessoires
Steak Tartare
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26 g
Calories
1699 kJ /
406 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to Basics
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita
10min
Béarnaise sauce
15min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Salmon Tartare
25min
Steak tartare
10min
Citrus Margarita
10min
Tuna Tartare
40min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Salmon Tartare
10min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min
Pisco Sour
10min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min