Appareils et accessoires
Caramelised red onion chutney
Prép. 10min
Total 24h
875 g
Ingrédients
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 875 g
Sodium
2421 mg
Protides
6.3 g
Calories
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
246.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Brandy custard (TM6)
15min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Piccalilli
720h 35min
Lemon curd
20min
Custard
10min
Red onion relish
50min
Quick beetroot relish
40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h