Appareils et accessoires
Freeform basic bread
Prép. 10min
Total 1h 35min
12 slices
Ingrédients
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
159 mg
Protides
5.1 g
Calories
689.6 kJ /
164.8 kcal
Lipides
2.4 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor (Getting started)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Custard horns
1h 45min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Mushroom risotto
30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
DIY pizza pockets
1h 50min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Basic bread rolls
45min
Cheese and bacon rolls
2h