Appareils et accessoires
Kimchi butter
Prép. 10min
Total 1h 10min
230 g
Ingrédients
-
butter (see Tips)150 g
-
sea salt2 pinches
-
kimchi to taste (see Tips)50 - 70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 230 g
Sodium
414.5 mg
Protides
2.3 g
Calories
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Lipides
121.7 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
77.1 g
Glucides
3.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Wasabi mayonnaise
10 Min
Italian sausages
40 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 Std. 35 Min
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Rava payasam
50 Min
Madras curry powder
15 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Limoncello
192 Std. 30 Min