Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Protides
- 25.4 g
- Glucides
- 21.8 g
- Lipides
- 1 g
- Graisses saturées
- 0.2 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1665.6 mg
Recettes alternatives
Prawn and noodle stir-fry
25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Citrus seafood salad
1h
Crab linguine
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Thai noodle and seafood salad
50min