Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protides
- 31.1 g
- Glucides
- 26.6 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 phút
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Mashed pea and corn slice
40min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Kedgeree
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Salmon en croute
50 phút
Coconut turmeric fish curry
40min