Appareils et accessoires
Raspberry cloud
Prép. 35min
Total 12h 5min
20 portions
Ingrédients
Meringue
-
egg whites (approx. 120 g)4
-
cream of tartar1 pinch
-
icing sugar (see Tips)150 g
-
salt1 pinch
-
cornflour2 tsp
-
flaked almonds for sprinkling
Raspberry jelly
-
gelatine leaves (titanium)12
-
cold water for soaking
-
cranberry juice1000 g
-
caster sugar80 g
-
frozen raspberries (see Tips)500 g
Sponge cake
-
butter for greasing
-
egg whites, room temperature2
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
cream of tartar½ tsp
-
cornflour40 g
-
plain flour (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
hot water20 g
Mascarpone cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
101.4 mg
Protides
4.3 g
Calories
1168.8 kJ /
279.3 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
9.5 g
Glucides
30.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb sfiha
1h 20min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Strawberry Bavarois
6h
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Yoyo slice
2h 30min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Polish doughnuts
2h 30min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Brioche fruit tarts
4h