Appareils et accessoires
Fresh Fruit Tarts
Prép. 1h 10min
Total 7h 5min
6 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11 g
Calories
2423 kJ /
578 kcal
Lipides
26 g
Glucides
73 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Marble Cake
2 godz. 10 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Lemon Drizzle Madeleines
4 godz. 45 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 godz. 45 min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Mango Swiss Roll
40 min