Appareils et accessoires
Apple Rose Tart
Prép. 40min
Total 1h 40min
10 slices
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cold, diced170 g
-
plain flour220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water cold45 g
Filling
-
lemon thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)1
-
granulated sugar80 g
-
cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered600 g
Apple Rose
-
red apples cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)4
-
lemon juice (approx. half a lemon)15 g
-
granulated sugar20 g
-
water300 g
Glaze
-
apricot jam60 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
23 mg
Protides
3.1 g
Calories
1382 kJ /
330.3 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
49.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesecake Ice Cream
6h 20min
Cherry Pie
12h 15min
Brioche
8h
Bagels with Egg and Bacon Jam
3h 20min
Frangipane Cake
1h 45min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Neapolitan
Pas d’évaluation
Peach and Lavender Tartlets
40min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3h