Appareils et accessoires
Tomaat en Chili jam
Prép. 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingrédients
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
4727.5 mg
Protides
13.2 g
Calories
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
263.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Pâté in korst
10 Std.
Vichyssoise met pasta
35 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.