Appareils et accessoires
Garlic Shrimp and Grits
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
Grits
-
grits5 oz
-
29 oz chicken brothwater29 oz
-
salt1 tsp
-
unsalted butter (optionnel)1 oz
-
whipping cream (optionnel)2 oz
Garlic Shrimp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
garlic cloves to taste5
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 oz
-
dry sherry1 oz
-
paprika1 tsp
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
fresh thyme to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
1180 kJ /
282 kcal
Lipides
18 g
Fibre
1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
CharlestonSavor the South
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Biscuits and Gravy
40 Min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Chicken Marsala
40 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min