Appareils et accessoires
Italian Wedding Soup
Prép. 35min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
Meatballs
-
Parmesan cheese cubed, plus extra to garnish2 oz
-
bread crumbs1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
ground beef broken in pieces16 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
Soup
-
yellow onion in pieces4 oz
-
fennel bulb trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish6 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
beef stock low sodium52 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ditalini pasta4 oz
-
lacinato kale de-stemmed, in pieces (1 in.)2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
27 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Meatloaf
1h 20min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Chicken Marsala
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Holiday Stuffing
1h