Italian Wedding Soup
TM6 TM5

Italian Wedding Soup

4.3 (38 évaluations )

Ingrédients

Meatballs

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed, plus extra to garnish
  • 1 oz bread crumbs
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 16 oz ground beef, broken in pieces
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt

Soup

  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 6 ½ oz fennel bulb, trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 52 oz beef stock, low sodium
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 4 oz ditalini pasta
  • 2 oz lacinato kale, de-stemmed, in pieces (1 in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1393 kJ / 333 kcal
Protides
27 g
Glucides
28 g
Lipides
13 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives