Steak Provençal Pie
TM6 TM5

Steak Provençal Pie

3.3 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 10 g olive oil, plus extra for frying
  • 12 shallots (round)
  • 700 g braising steak, diced (3 cm)
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 bay leaf
  • 1 piece orange zest (10 cm)
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp plain flour
  • 250 g red wine
  • 200 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g fresh portobello mushrooms, diced
  • 1 red pepper, diced (2 cm)
  • 25 g pitted black olives, halved
  • 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2076 kJ / 497 kcal
Protides
33.2 g
Glucides
28.5 g
Lipides
26.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives