Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
ou shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optionnel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
ou 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 10.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Steamed Garlic Prawns
30 min
Chicken Pad Thai
20 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min.
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min.
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Beef and Feta Koftas
1 godz. 20 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1sa 55 dk
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min