![Moroccan Lamb with Chopped Salad Moroccan Lamb with Chopped Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D8D812B1-4657-4AB4-B8B3-C1994778E8C5/Derivates/2a31130d-7561-4cc5-80b8-0b45afd2efa1.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2463 kJ / 593 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 45 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Sodium
- 729 mg
Recettes alternatives
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM6)
Brak ocen
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Get Ahead Turkey Gravy
1 godz. 45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Spicy Minced Chicken Salad
30 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min