Appareils et accessoires
Mushroom and Artichoke Dip
Prép. 10min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
975 kJ /
233 kcal
Lipides
19 g
Fibre
5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Dinner
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chocolate Pecan Pie
1 h 10 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 h 5 min
Acorn Squash Gratin
1 h 55 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Chorizo Dip
25 min
Warm Caramel Spice Martini
1 h 15 min
Ranch Dressing
2 h 15 min
Apple Wild Rice
50 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min