Appareils et accessoires
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Orange Balsamic Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
shallots quartered1 oz
-
orange peel thin peel only, no pith½ oz
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
honey½ oz
Quinoa Salad
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
baby beets small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)16 oz
-
feta cheese crumbled6 oz
-
chopped pistachios, unsalted4 oz
-
orange segments to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
14 g
Calories
2105 kJ /
503 kcal
Lipides
33 g
Fibre
7 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picnic
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Southwest Quinoa
40min
Green Bean Gremolata
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min