Appareils et accessoires
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Prép. 20min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Grilled Vegetables
-
olive oil½ oz
-
sweet corn cobs husks and silks removed3
-
zucchini halved lengthwise, seeds removed (see Tip)2
-
bell pepper stem and seeds removed, halved1
-
jalapeño peppers stems and seeds removed2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Cilantro Lime Vinaigrette
-
extra virgin olive oil7 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lime juice plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve4 oz
-
1 oz stone ground mustardDijon mustard1 oz
-
agave1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
451 mg
Protides
3 g
Calories
1565 kJ /
374 kcal
Lipides
36 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Summer Flavors
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Green Goddess Salad
10min
Green Bean Gremolata
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Cobb Salad
1h
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Fish Tacos
45min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Chopped Asian Salad
20min
Creamy Broccoli Salad
10min