Appareils et accessoires
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Prép. 25min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1340.6 mg
Protides
24.1 g
Calories
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Lipides
50.6 g
Fibre
11.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Lentil loaf
1 Std. 55 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Israeli couscous salad
1 Std.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min