Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Wakame gomasio
- 50 g unhulled sesame seeds
- 50 g black sesame seeds
- 2 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp Celtic sea salt (see Tips)
Honey ginger tofu
- 700 - 750 g firm tofu, cut into thick slices (1.5 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 50 g tamari sauce
- 50 g honey
- 40 g mirin
- 1 - 2 tsp Sriracha® sauce, to taste
- 2 tsp sesame oil, plus extra for frying
Greens
- 500 g water
- 1 bunch broccolini, stems only, trimmed and cut into pieces (10 cm); florets reserved separately
- 1 bunch bok choy, stems only, cut into pieces (10 cm); leaves reserved separately
- 50 g red onion, cut into slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, cut into halves
- 1 fresh red chilli, cut into thin slices (optional)
- fried shallots, for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2392 kJ / 569.5 kcal
- Protides
- 35.6 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 34.7 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 1643.3 mg
Recettes alternatives
Soba noodle and tofu salad
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Sweet and sour tempeh
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Sticky Sriracha tofu bowl
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Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
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Thai tofu and sweet potato cakes
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Yasai miso ramen
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Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
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Chickpea ratatouille (gut health)
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