Appareils et accessoires
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Prép. 25min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
2325 kJ /
556 kcal
Lipides
18 g
Fibre
7.7 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
South American Party
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pozole Rojo
2h 5min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1h 20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Fish Carnitas
20min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Green Olive Dip
10min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Chicken and Avocado Arepas
1h