Appareils et accessoires
Stuffed vegetables
Prép. 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.1 g
Calories
567 kJ /
136 kcal
Lipides
5.2 g
Glucides
16.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea Soup with Spinach
40min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Baked spinach and eggs
35min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Potato and Vegetable Purée
40min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min