Versions compatibles
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optionnel)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 250 g long grain rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 80 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.3 g
Recettes alternatives
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Meatballs with tomato sauce
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Creamy Tomato Soup
25min
Baked spinach and eggs
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Fish and Herb Parcel
35min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min