Appareils et accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Prép. 10min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
1 tl gedroogde gemalen kurkumasaffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
water
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
44 g
Calories
3974 kJ /
950 kcal
Lipides
30 g
Glucides
125 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Marokko
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Kip met citroen
50min
Spaghetti met tonijn
40min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Aardappelsoep met curry
35min
Linzensoep met spinazie
50min
Couscous met lam en groenten
50min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Ezogelin Soep
1h 5min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min