Appareils et accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Prép. 40min
Total 55min
24 stuks
Ingrédients
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
0.1 g
Calories
66.4 kJ /
15.9 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
0 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Mango mojito
15min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Green Godess Salade
20min
Ijs van chocolademousse
3h
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Aromatische kipcurry
1h
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Aardappel pannenkoeken
45min