Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Knoedels
- 150 g brood, oud, veganistisch, in twee gesneden en vervolgens in schijfjes (1 cm) (zie tip)
- 150 g brood, oud,veganistisch, in twee gesneden en vervolgens in schijfjes (1 cm) (zie tip)
- 10 g verse peterseliebladeren
- 70 g uien, gehalveerd
- 20 g koolzaadolie, plus extra om in te vetten
- 180 g sojamelk, ongezoet
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 2 el voedingsgist
- 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- koolzaadolie
Goulash van soja
- 250 g uien, in vier gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 150 g sojastukjes, gedroogd, niet geweekt
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 550 g water
- 100 g droge rode wijn, veganistisch
-
1
el groentebouillonpasta, huisgemaakt, veganistisch (zie tip)
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch (zie tip) - 55 g sojasaus
- 50 g tomatenpuree
- 1 el zoete paprikapoeder
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 tl verse marjolein
- 1 tl cacaopoeder, ongezoet
- 200 g paprikamengeling (bv. geel en groen, in reepjes (5 mm x 4 cm)
- 150 g verse knop paddestoelen, in schijfjes (5 mm) of de kleine gehalveerd
- 10 g verse peterseliebladeren, fijngesneden voor de afwerking
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2803 kJ / 669 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 63 g
- Lipides
- 24 g
- Fibre
- 16.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Abrikozenlikeur
30 min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Vegan boter
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1hod. 15min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Papaya'péro
30 min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Paella met kidneybonen
55 min