Appareils et accessoires
Vissticks met tomatensaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optionnel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Lipides
10.44 g
Fibre
2.06 g
Glucides
26.43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Spaanse brunch
1h 15min
Pizza Margherita
2h 10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Paella met kidneybonen
55min
Bellini cocktail
5min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Turkse moussaka
1h 10min