Appareils et accessoires
Steamed wholemeal bread
Prép. 20min
Total 2h
20 slices
Ingrédients
-
unsalted butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp rolled oats, and linseeds (flaxseeds), for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
honey (optionnel)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (7 g)fresh yeast crumbled20 g
-
baker's flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
4 g
Calories
409 kJ /
98 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Green goodness soup
10min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Breakfast bars
40min
Broccoli salad
10min
Basil pesto
10min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Rice salad
1h
Spelt bread rolls
1h 45min