Appareils et accessoires
Fruit Tart with Camomile Custard
Prép. 25min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (optionnel) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.6 g
Calories
2218 kJ /
530 kcal
Lipides
28 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Curry Lava Cakes
3h
Frangipane Cake
1h 45min
Raspberry Tartlets
1h 15min
Choux Pastry
2h
Mango Cheesecake
6h 35min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Black Forest Trifle
1h 45min
Orange Sponge
2h
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h