Appareils et accessoires
Mint and peanut chutney
Prép. 10min
Total 35min
1 Total recipe
Ingrédients
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
1165.6 mg
Protides
44.97 g
Calories
6735 kJ /
1603 kcal
Lipides
142.34 g
Fibre
31.11 g
Graisses saturées
39 g
Glucides
38.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Paneer makhani
45min
Fresh coconut chutney
10min
Peanut chutney
10min
Pepper rasam
15min
Sambhar
1h 5min
Savoury semolina
15min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Parathas
1h 30min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Amritsari dal
26h
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min