Seafood Stew with Coconut Milk

Seafood Stew with Coconut Milk

4.4 46 évaluations
Préparer. 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • rice
    250 g
  • onions halved
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh tarragon leaves only
    2 sprigs
  • olive oil
    50 g
  • tinned chopped tomatoes
    200 g
  • green peppers cut in pieces
    80 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • coconut milk
    200 g
  • raw prawns, peeled medium
    500 g
  • fish fillets e.g. Hake, sea bass, etc. cut in pieces (5 cm)
    400 g
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • fresh chives finely chopped
    1 Tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 593 kcal / 2479 kJ
Protides 43.2 g
Lipides 22.8 g
Glucides 53.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...