![Southern-style chilli with cornbread Southern-style chilli with cornbread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02864037-63f1-4e15-9787-9d5cfaf651be/Derivates/35473069-08ce-41ce-8513-52a27eb57855.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Protides
- 56.9 g
- Glucides
- 74.8 g
- Lipides
- 44.3 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 1001.5 mg
Recettes alternatives
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Chilli con carne
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Gluten free flatbreads
40min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 dk
Samosa with fresh tomato chutney
2 Std.
Rosemary and thyme polenta chips
1sa
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 dk
Chicken korma
45min
Gnocchi
1 godz. 40 min