Appareils et accessoires
Pink Salad
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
1062 kJ /
254 kcal
Lipides
22.3 g
Glucides
10.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picnic
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Pink with Purpose
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot Salad
10min
Honey Parmesan Parsnips
50min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Balsamic Spelt Salad
20min
Beetroot salad
10min
Courgettes with Corn
25min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Halloumi Salad
20min
Beetroot salad
10min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Chunky Coleslaw
5min