Asparagus and Hollandaise Tart
TM6 TM5

Asparagus and Hollandaise Tart

4.6 (9 évaluations )

Ingrédients

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, cold
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g water
  • 250 g fine asparagus
  • 190 g unsalted butter, diced
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • 4 ½ tsp lemon juice
    ou 4 ½ tsp vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4421 kJ / 1057 kcal
Protides
24.3 g
Glucides
43.6 g
Lipides
87.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives