Appareils et accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Prép. 5min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
54.8 g
Calories
3157 kJ /
754 kcal
Lipides
39.8 g
Fibre
3.8 g
Glucides
47.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Vichyssoise met pasta
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Aardappel-preisoep
40min