Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protides
- 23.3 g
- Glucides
- 36.1 g
- Lipides
- 14.2 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 31.6 g
- Sodium
- 568 mg
Recettes alternatives
Green goodness soup
10 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Sunny gazpacho
25 min
Broccoli almond soup
30 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
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Curried lentils and steamed pumpkin
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Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
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Beetroot soup with herb dumplings
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Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
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Buckwheat and mushroom quiche
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Mushroom ragu with polenta toast
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Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
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