Appareils et accessoires
Chicken and Cauliflower Curry
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
chilli powder½ tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
coriander seeds3 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cardamom pods3
-
cinnamon stick½
-
black peppercorns6
-
plain flour1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
onion quartered1
-
olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pitted dates50 g
-
cauliflower florets400 g
-
vegetable stock paste1 Tbsp
-
fine sea salt3 pinches
-
chicken thighs, skinless, boneless cubed (3-4 cm)500 g
-
fresh coriander chopped, for garnish3 Tbsp
-
fresh mint chopped, for garnish2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16.6 g
Calories
1279 kJ /
304 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
5.4 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
2017 CALENDAR
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken in Yoghurt
1 h
Mardi Gras Meatballs
1 h 5 min
Chicken Jalfrezi
1 h
Brodet (Fish stew)
1 h 15 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken Akhni
1 h 30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 h
Chicken Saag
50 min
Chicken Curry with Spinach
1 h 5 min
Prawn Bhuna
30 min