Appareils et accessoires
Ricotta and polenta chips
Prép. 20min
Total 2h 20min
4 portions
Ingrédients
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
420.7 mg
Protides
20.3 g
Calories
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Lipides
19.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smart snacking
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Basil pesto
10 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Ricotta gnocchi
2 Std.
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Spinach and feta muffins
40 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min