Marmitako (Spanish Tuna Stew)
TM6 TM5 TM31

Marmitako (Spanish Tuna Stew)

4.0 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 15 g extra virgin olive oil
  • 35 g green pepper, quartered
  • 50 g onions, quartered
  • 35 g tinned chopped tomatoes
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
    ou ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)
  • 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
  • 150 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1138 kJ / 272 kcal
Protides
18.6 g
Glucides
29.6 g
Lipides
8.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives